Агнешки ролета с доставка до врата

Във връзка с приближаващите Великденски празници искаме да ви напомним, че в нашите  магазини на ул. Хемус 1 в кв.Ситняково и ул.Краище, бл 37 в кв. Иван Вазов, ПРЕДЛАГАМЕ  няколко вида АГНЕШКИ РОЛЕТА ОТ ПЛЕШКА. Можете да поръчате и да ви докараме на всяко удобно за вас място в удобно за вас време  на телефон 0894092669.

 *АГНЕШКО РОЛЕ В МЛЕЧНА МАРИНАТА маринатата е на база кисело мляко с микс от подправки. Може да бъде с ориенталски привкус, със зелени подправки с преобладоващ аромат на джоджен  или с микс от подправки с пушен червен пипер.

agneshko-role

*АГНЕШКО РОЛЕ В МЛЕЧНА МАРИНАТА И ПЪЛНЕЖ ОТ КРЕМ СИРЕНЕ И МАСЛИНИ – маринатата е от кисело мляко,сметана , горчица и микс от подправки  за агнешко месо. Пълнежът е от крем – сирене,ситно нарязани маслини без костилки и сушени червени чушчици

агнешко-роле

*АГНЕШКО РОЛЕ В МАРИНАТА ТОП БАРБЕКЮ – класическа червена марината за месо с богат микс от подправки и аромат на барбекю.

ЦЕНАТА НА АГНЕШКИТЕ РОЛЕТА е 23.50лв/кг

ТОПЛИННАТА ОБРАБОТКА Е ПРОДЪЛЖИТЕЛНА/ над 1 час и 30 минути под фолио и 15 минути за златна коричка. При сервиране, махнете конците от ролето.

Speak Your Mind