Игра Агне за Великден от Вашата месарница

Вашата месарница подарява цяло агне за Великден и куп други награди на своите клиенти.

Ето и как можете да участвате в играта! Много е лесно!

  1. За да участвате в играта „Агне за Великден“, първо трябва да поръчате на тел. 0894 092 669 някой от месните продукти, предлагани от ВАШАТА МЕСАРНИЦА, с доставка до адрес. Атуален списък с предлагания асортимент и цени на ВАШАТА МЕСАРНИЦА може да намерите на следния адрес:http://www.vashatamesarnica.com/dostavka-na-miasto.
  2. Когато поръчвате по телефона, трябва да споменете, че искате да участвате в кулинарната игра „Агне за Великден“. Това ще ви осигури 5% отстъпка от обявената в сайта на ВАШАТА МЕСАРНИЦА цена.
  3. С получените продукти пригответе някоя вкусна и интересна рецепта и й направете снимка.
  4. Изпратете вашата снимката на е-mail: vashata.mesarnica@blogovoditel.com, като в мейла посочите своето име и телефон за обратна връзка и опишете технологията на приготвяне на рецептата, както и използваните продукти. Снимките е добре да бъдат светли и на тях ясно да се различава приготвеното ястие. Снимките трябва да бъдат авторски, в случай, че има съмнение за авторството някоя от снимките, рецептата няма да бъде допусната до участие за разпредлението на наградите.
  5. Срокът за участие в играта е 11.04.2014 г. Това е датата, до която ще бъдат приемани и обработвани изпратените от вас снимки и рецепти. Всички снимки, изпратени след 00:00 ч. на 12.04.2014 г. няма да бъдат взети предвид при избора на победителите.

Не забравяйте да харесате нашата фейсбук страница – https://www.facebook.com/Vashatamesarnica

Всички рецепти, които изпращате трябва да бъдат приготвени с месни продукти, закупени от ВАШАТА МЕСАРНИЦА.

Жури в състав: Илиян Димитров, автор на кулинарния сайт blogovoditel.com;  Весела Теофилова, управител на ВАШАТА МЕСАРНИЦА; Виолета Шейтанова, автор на кулинарния блог merudia.bg и Стефан Семерджиев, главен готвач на латино ресторант ALEGRE, ще отличи трима участници, които ще получат по една от следните награди:

  1. Първа награда: Едно цяло агне (сурово) с главичката и комплекта дреболии (агнето може да бъде обработено и доставено на победителя по негово желание разфасовано или цяло).
  2. Втора награда: Висококачествен грил тиган с незалепващо покритие.
  3. Трета награда: Окрехкотител за месо Tramontina.

Всеки от участниците в играта ще получи и 5%-на отстъпка от обявената в сайта на ВАШАТА МЕСАРНИЦА цена, при подаване на поръчка и указване, че ще участва в играта „Агне за Великден“.

Важно!

С изпращането на снимка и рецепта за участие в играта „Агне за Великден“ всеки от участниците се съгласява:

–         рецептата и снимките към нея да бъдат публикувани без заплащане в Блоговодител, с изричното посочване на автора.

–         към всяка от снимките да се добави логото на ВАШАТА МЕСАРНИЦА с размер не по-голям от 15 % от общата площ на изображението.

–         рецептата и снимките към нея да бъдат публикувани в блога на ВАШАТА МЕСАРНИЦА, с изричното посочване на автора им и публикуването на линк към кулинарния му блог, ако има такъв.

ВАШАТА МЕСАРНИЦА и Блоговодител си запазват правото на избор на рецептите, които да бъдат публикувани в техните уебсайтове. Въпреки това всички изпратени рецепти със снимки ще участват в играта.

Очакваме Вашите предложения на и-мейл адрес: vashata.mesarnica@blogovoditel.com

Speak Your Mind