Най-популярните подправки за заешко месо

podpravki-zaeshko-mesoСпоред нас овкусяването за заешкото месо започва от маринатата. Някои смятат, че предварително се маринова само дивия заек, но ние във Вашата месарница смятаме, че се маринова всеки вид заек.

За марината на заека можете да използвате следните подправки: черен пипер, щипка червен пипер, дафинов, лист, целина, скилидки чесън, лук, бахар, естрагон, морков, сол, оцет и вино. Това се прави най-често в случаите, когато сте купили заекът по-отрано и сте го оставили за една нощ във вода, заедно с тези продукти.

При приготвяне на заешко месо освен изброените подправки, които влизат в марината може да добавят гъби, бира. Вижте например тази рецепта за заек в гювеч с вино и бира. Ако искате заешко с една идея по-изискан вкус опитайте рецептата заешко със сини сливи и гъби шийтаке. Сините сливи, гъбите шийтаки и шареният пипер ще дадат по-различен вкус и аромат на ястието от заешко. Ако към обезкостено заешко се прибави малко микс от сушени зеленчуци, сушени домати ще се получи превъзходни заешко роле със сушен домат.

Обадете ни се и ние можем да ви доставим директно обезкостен заек, за да приготвите заешко роле. Ето вижте нашата ценова оферта за доставка на месо до дома. Обадете ни се на телефон 0894092669, за да направите заявка. Доставката на месо до дома е безплатна, ако е над 15 лв.

Други подходящи подправки за заешкото за още мащерка, риган и горчица.

Харесайте страницата на Вашата месарница във фейсбук.

Speak Your Mind