Подправки за пуешко месо

Podpravki_pueshko_mesoПуешкото месо е бяло и черно, не червено месо. Бялото месо представлява 70% от пуйката, а останалата част е черно. Пуешкото месо е ниско калорично, като по-ниско калорично от двете е бялото месо. Пуешкото месо се усвоява добре от организма. То е богато на протеини, антиоксиданти, витамини. Особено полезно е варено, печено, без кожа, но пък едва ли има нещо по-апетитно от препечена пуешка кожичка.

Ние, във Вашата месарница можем да овкусим месото по ваше желание с най-разнообразни маринати и подправки. Ако решите все пак да овкусите месото у дома, ето най-често използваните подправки за пуешко месо:

1.Пуешкото месо се допълва чудесно с черен пипер и червен пипер.

2.Зелените, както и сухите подправки магданоз, копър, чубрица, риган, целина, мащерка са добро съчетание с пуешкото месо.

3.Цитрусовите аромати на лимон, портокалов сок ще направят вкуса на пуешкото месо по-екзотичен.

4.Без лук и чесън пуешкото месо би загубило от своя вкус, особено ако се приготвя по някоя класическа българска рецепта.

5. Бяло вино или бренди, различни сосове, горчица, балсамов или винен оцет правят марината за пуешко още по-добра.

6.Любителите на лютото може да предпочетат люта чушка или чили.

7.Зехтинът допринася за чудесният вкус на пуешкото блюдо.

Във Вашата месарница по желание на клиента овкусяваме месата с най-разнообразни маринати и подправки. Обадете ни се – 0894092669  и ние ще доставим пуешко месо до дома ви, като ако го направите сега ще ви подарим и подправки! Само ни кажете какъв е вашият вкус!

Вижте ценовата оферта на Вашата месарница и поръчайте месо. Ние ще ви го доставим до дома!

Харесайте страницата ни във фейсбук – Вашата месарница.

Speak Your Mind