ТЕЛЕФОН ЗА ДОСТАВКА

0894092669

ОЧАКВАМЕ ВИ!

Вижте нашите предложения

Вашата месарница предлага разнообразни идеи за бърза вечеря, които се приготвят на място в магазина ни на ул. Краище бл. 37. Предлагаме месни специалитети и мариновани меса, които можете да поръчате по телефона и да ви доставим на място (доставката е безплатна) или да си вземете от нашия магазин до пазара Иван Вазов.

Ние разбираме, че ежедневието на нашите клиенти е забързано и много често не остава много време за готвене вечер. Затова ви предлагаме ястия с месо, които са приготвени във Вашата месарница, поставени в тарелка и единственото, което вие трябва да направите е да ги изпечете. Другото ни предложение е за мариновани меса, които можете да поръчате и да изпечете на скара, на тиган или във фурната.

Продуктите, които използваме са висококачествени охладени български меса, подправки от специализирани магазини и свежи зеленчуци, които купуваме от пазар Иван Вазов. Магазините на Вашата месарница отговарят на всички санитарни и други изисквания; водим добри практики за получаване, съхранение и разпространение на месо и месни продукти.

От вас се изисква само да се усмихвате и да не се притеснявате за вашата вечеря. Оставате това на нас! Ние ще ви помогнем да запазите домашния си комфорт и уют! Вие споделете това време с любимите си хора.

Вижте нашите предложения:

Месни специалитети
Мариновани меса
Ролета
Глезотийки

Можете да поръчате мариновани меса и месни специалитети на телефон 0894092669. Доставката е безплатна, независимо от поръчаното количество.

 
© 2011 Всички права запазени Created by WDB & Creative Ideas