ТЕЛЕФОН ЗА ДОСТАВКА

0894092669

ОЧАКВАМЕ ВИ!

Условия

Доставките се извършват в района на София.  Доставката е безплатна,независимо от поръчаното количество месо.

Приемаме заявки денонощно!

Ако се обадите на телефон 089 409 2669 до 14.00 ч, можем да ви докараме продуктите същия ден. Ако звъннете до 16:00 часа, можем да се договорим за доставка същия ден, в зависимост от вече направения график за нашите дневни доставки. След 16ч, ще ни е малко трудно да отреагираме и да подготвим желаните от вас продукти и да ви ги доставим същия ден. Затова ви молим, ако имате нужда да ви доставим прясно,вкусно месо,  до желано от вас място, да ни се обадите възможно по-рано!

Доставките се извършват до 18.00 ч.

Разбира се, всички условия подлежат на коментар и предоговаряне. Ако имаме възможност-графикът ни позволява, бихме се отзовали на всяко ваше обаждане, независимо в колко часа е постъпило и бихме дошли при вас и след края на работния ни ден. Ето защо, обаждайте ни се - от наша страна  ще получите максимално внимание и усилие за удовлетворяване на желанията ви.

Предлагаме и абонаменти. Ако можете да организирате менюто си за през седмицата предварително и ни се обадите и дадете заявките си още в понеделник или в петък на предходната седмица, получавате 3% отстъпка!!! Например... чуваме се в понеделник и вие си поръчвате продуктите, които ще ви трябват за цялата седмица и договаряме дни на доставка... понеделник, сряда и петък или вторник и четвъртък, или които дни са ви удобни на вас. За нас е важно да присъстваме трайно на вашата трапеза!!!

Също така, ако направите заявка два дни предварително, получавате 3% отстъпка.

Заявките след 16ч.и доставени същия ден и заявките, поръчани за доставка след 18ч се заплащат 3лв.


Доставките се организират от регистриран магазин за месо в агенцията по храните. Магазинът се намира на ул.Краище бл. 37 /Вашата месарница/, който отговаря на всички изисквания и води добри практики по получаване,съхранение и разпространение на продукти от животински произход.

Доставките се извършват с транспортно средство в стереопорени термо кутии, които съхраняват температурата на продуктите в рамките на 60мин.

Не ни се сърдете,ако някой път сте поръчали 1.300 кг,а при вас пристигне 1.280 или 1.460 например. Месото се обработва и реже от човешка ръка.

От 1996 г се занимаваме с търговия на месо  и месни продукти. Наши партньори са най-добрите ферми за отглеждане на животни в България. Работим и предлагаме само българско охладено месо. Имаме единични замразени продукти, като например цели патици, които внасяме от Германия.

Подбираме персонала си с много внимание. При нас работят добре обучени хора и общата ни цел е да ви обслужим пълноценно, така че да останете максимално  доволни. Винаги можете да посетите нашите стационарни магазини/ кв. Иван Вазов, ул.Краище 37 и кв. Ситняково, ул.Хемус 1/ и на място да се убедите в качеството на предлаганата стока и да се насладите на разнообразието на видове и артикули месо, които предлагаме. Месото, което доставяме до вашата врата е взето от тези витрини.

Телефон за доставка на месо до врата - 089 409 2669

 
© 2011 Всички права запазени Created by WDB & Creative Ideas