ПОРЪЧАЙТЕ НА ТЕЛ. 0894/092 – 669 

 
 

ПОРЪЧАЙТЕ НА ТЕЛ. 0894/092 – 669 

Доставка

Доставка по домовете на месо е изключително удобен и лесен вариант, особено когато сте заети или във невъзможност да напазарувате.

Доставките се извършват в района на София.

Приемаме заявки по телефона

Ако се обадите на телефон 089 409 2669 до 12.00 ч, можем да ви докараме продуктите същия ден. Заявки,направени след 12ч, се приемат,но се изпълняват на следващия ден или друг ден удобен за вас.
Доставките се извършват по маршрут между 12.00 и 18.00ч

Предлагаме и абонаменти.

Ако можете да организирате менюто си за през седмицата предварително и ни се обадите и дадете заявките си още в понеделник или в петък на предходната седмица, получавате 3% отстъпка!!! Например… чуваме се в понеделник и вие си поръчвате продуктите, които ще ви трябват за цялата седмица и договаряме дни на доставка… понеделник, сряда и петък или вторник и четвъртък, или които дни са ви удобни на вас. За нас е важно да присъстваме трайно на вашата трапеза!!!

Също така, ако направите заявка два дни предварително, получавате 3% отстъпка.

Доставките се организират от регистриран магазин за месо в агенцията по храните. Магазинът се намира на ул.Краище бл. 37 /Вашата месарница/, който отговаря на всички изисквания и води добри практики по получаване,съхранение и разпространение на продукти от животински произход.

Доставките се извършват с транспортно средство в стереопорни термо кутии, които съхраняват температурата на продуктите в рамките на 60мин.

Не ни се сърдете, ако някой път сте поръчали 1.300 кг., а при вас пристигне 1.280 или 1.460 например. Месото се обработва и реже от човешка ръка.

От 1996 г. се занимаваме с търговия на месо и месни продукти. Наши партньори са най-добрите ферми за отглеждане на животни в България. Работим и предлагаме само българско охладено месо.

Подбираме персонала си с много внимание. При нас работят добре обучени хора и общата ни цел е да ви обслужим пълноценно, така че да останете максимално доволни. Винаги можете да посетите нашите стационарни магазини/ кв. Иван Вазов, ул. Краище 37 и кв. Ситняково, ул. Хемус 1/ и на място да се убедите в качеството на предлаганата стока и да се насладите на разнообразието на видове и артикули месо, които предлагаме. Месото, което доставяме до вашата врата е взето от тези витрини.

Телефон за доставка на месо до врата – 089 409 2669

Close menu