ПОРЪЧАЙТЕ НА ТЕЛ. 0894/092 – 669 

 
 

ПОРЪЧАЙТЕ НА ТЕЛ. 0894/092 – 669 

Доставка

Доставка по домовете на месо е изключително удобен и лесен вариант, особено когато сте заети или във невъзможност да напазарувате.

Доставките се извършват в района на София.

Приемаме заявки по телефона

  • Ако се обадите на телефон 089 409 2669 до 12.00 ч., можем да ви докараме продуктите същия ден.
  • Заявки, направени след 12 ч., се приемат, но се изпълняват на следващия ден или друг ден удобен за вас.
  • Предлагаме и абонаменти.

Доставките се извършват по маршрут между 12.00 и 18.00 ч.

Заявки, на стойност под 40 лв. се заплащат между 4 лв. и 6 лв., в зависимост от района на доствката.

Доставката е безплатна, ако стойността на заявените от вас продукти е на стойност над 40 лв.

Доставките се организират от регистриран магазин за месо в агенцията по храните. Магазинът се намира на ул.Краище бл. 37 /Вашата месарница/, който отговаря на всички изисквания и води добри практики по получаване, съхранение и разпространение на продукти от животински произход.

Доставките се извършват с транспортно средство в стереопорни термо кутии, които съхраняват температурата на продуктите в рамките на 60 мин.

Не ни се сърдете, ако някой път сте поръчали 1.300 кг., а при вас пристигне 1.280 или 1.460 например. Месото се обработва и реже от човешка ръка.

От 1996 г. се занимаваме с търговия на месо и месни продукти. Наши партньори са най-добрите ферми за отглеждане на животни в България. Работим и предлагаме само българско охладено месо.

Подбираме персонала си с много внимание. При нас работят добре обучени хора и общата ни цел е да ви обслужим пълноценно, така че да останете максимално доволни. Винаги можете да посетите нашия стационарен магазин (кв. Иван Вазов, ул. Краище 37) и на място да се убедите в качеството на предлаганата стока и да се насладите на разнообразието на видове и артикули месо, които предлагаме. Месото, което доставяме до вашата врата е взето от тези витрини.

Телефон за доставка на месо до врата – 089 409 2669

Close menu