Ново в месарницата! Телешки сюрприз!

IMG_3223

Екипът на Вашата месарница не спира да създава нови, вкусни,оригинални продукти, за да разнообрази вашето кулинарно ежедневие и да ви радва 🙂

ЕТО НАШЕТО НЕВЕРОЯТНО ЛЯТНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ  –  ТЕЛЕШКИ СЮРПРИЗ

Обезкостени гърдички от млечно теленце, пълнени с четири вида сирена – краве узряло сирене, крем сирене, сирене гауда, синьо сирене; песто от магданоз, зехтин и орехи; сол и пипер меланж.

ФАНТАЗИЯ, СВЕЖЕСТ И ВКУС!!!

Ще споделим и нашия опит за приготвянето на Телешки сюрприз

ОТ НАС

IMG_3230

ПРОДУКТИ ЗА ПРИГОТВЯНЕ – обезкостени телешки млечни гърдички, букет от четири сирена, песто от магданоз,орехи и зехтин, сол и пипер меланж.

Напълваме гърдичките и ги връзваме  като подаръче 🙂

IMG_3228

Всяко едно „сюрпризче“ тежи около 0,150 кг. Предлагаме ги насипно. Получавате ги във фолирана тарелка. От вас зависи бройката, която ви е необходима. Две „сюрпризчета“ са достатъчни за една порция.

ОТ ВАС

Разопаковайте тарелката и сложете „сюрпризчетата“ в тавичка.

IMG_3238

Добавете водичка. Може и да е малко повече, например около 500 мл. По време на печенето, сосчето от телешкото месце и част от сиренцето се смесват с течността в тавата. Накрая може да сгъстите с една лъжица нишесте.

IMG_3244

Резултатът е изненадващо приятен и ароматен бяло-млечен сос,с парченца сиренце, с който можете да залеете телешките сюрпризи при сервиране.

IMG_3246

ПРИГОТВЯНЕ – В началото можете да покриете тавичката с фолио. Печете 40 мин на 180С. Последните 15-20 мин, махнете фолиото и печете до достигане на хрупкава златиста коричка.

МОЖЕТЕ ДА ПОРЪЧАТЕ  С ДОСТАВКА НА МЯСТО НА ТЕЛ: 0894092669

ЦЕНА 10,50лв/кг

 

Speak Your Mind